På väg till min postlåda.

Jag känner mig lite lyckligare nu. Fick tag på den här jackan på H&M´s webbshop för 299 riksdaler, vilket jag anser som en struntsumma för en sådan här jacka. Jag som inte hade någon annan jacka, Hrm.

Jag hittade också en rabattkod på rabatterat.nu där jag fick 50 kronor rabatt på jackan så det slutade på faktiskt bara på 264 kronor inklusive frakt. Det gillar vi. Ange kod 1304 om du också vill ha 50 kronor rabatt!


Vem är H&M´s nya gästdesigner?

Marc Jacobs kanske? Eller Tomas Maier från Bettega Veneta? Bottega Veneta hade ju inte suttit helt fel ...


Lanvin FW-11

Lanvins kampanj för höst och vinter kollektionen är helt enkelt helt stunning. Gillar att det är mycket svart men i andra nyanser, och ändå sticker ut så mycket som det gör. Rosa läppar, mycket svart och stora smycken är alltså det man också borde satsa på i höst och vinter, enligt Lanvin. Snyggt!


Olivia Palermo for Asos.

Nya Asos magazine är ute på asos.com. Hur snyggt som helst och inspirerande till tusen både mode och layoutmässigt. Capen hon har på femte bilden är helt underbar. Jag vill verkligen ha en cape till hösten. Är sugen på just den där, kostar 80£. Har inte råd med det just nu. Får ta mig en titt i Barcelona som börjar närma sig lite smått.
Här kan du läsa hela webbtidningen.


Elin Kling.

Jag vet inte om det är riktigt okej att vara sådär snygg i backslick riktigt. Jag vet inte om jag skulle våga mig på den där trenden själv, men Elin Kling vågar, och dessutom passar det henne riktigt bra! En Alexander Wang klänning på det och looken är komplett. Rockigt chict samtidigt som det är enkelt. Kan det bli bättre? Kanske skulle våga sig på något liknande själv i dagarna. Looken bar hon på Guldknappen galan förra veckan.

bildkälla: StyleByKling

Back in Black.

Nu när hösten närmar sig mes stormsteg, eller kanske rent utav faktiskt redan är här, så får man bära massa svart igen, utan att man känner sig lite ångest att man borde passa på att använda färg medans det är sommar. Det är också svart 60 % av min garderob består av, så jag välkomnar det varmt. Lindex har släppt en black collektion nu och jag blev helt kär i väskan. Sjuktsnygg väska för endast 299:– som ser väldigt mycket dyrare ut än 299 kronor. Som hittat. Köp den här.
Bilkälla: Lindex webbshop.

Bomullsfabriken film nr 2.

Det är så spännande! Nu är det inte långt kvar tills Nääs Bomullsfabriken slår upp portarna! Ser verkligen framemot det. Tills dess för vi nöjja oss med den nya filmen som nyligen laggts upp på deras nya hemsida. Jag gillar den jättemycket, gör ni? Jag tycker det ger en mysig känsla, skall bli spännande att komma dit senare när det är färdigt.


Nääs Bomullsfabriken - Utvecklingen from Nääs Bomullsfabriken on Vimeo.


Nilson Shoes.

Idag köpte jag de här underbara skorna, lagom nu precis efter jag har fått lön. Jättejättejätte fina. Min storleken var tyvärr slut i alla butiker i hela Göteborg, men sprang nästan hem och beställde de från Nilssons hemsida. Man behöver dessutom inte betala någon frakt, så det var jättevärt.


Miranda Kerr.

Kvinnan har Stilen med stort S. Och jag vill klä mig sådär i höst, kanske kan funka med knästrumpor/ strumpbyxor, även om barbent helt klart är snyggast. Men så bor jag i Sverige med. Och jag har funnit ännu ett sätt att matcha min Stella McCartney kavaj utan att bara ha jeans till. Inspiration.

Stockholm Street Style.


För jag tycker det är perfekt. Helt perfekt. Inspiration på hög nivå.

Bildkälla:

The September Issue.


Chanel HC F/W.

Chanel, kommer alltid vara Chanel. Klassiska dräkter, pärlor och brokad. En Chanel dräkt kommer aldrig vara omodern. Någon gång skall jag äga en Chaneldräkt. När jag har fått det där toppjobbet. Då snackar vi tidlöst mode.


Cavalli.

En riktigt snygg reklamkampanj för Roberto Cavalli för höst-och vinter kollektionen 2010/2011. En av världens största modehus, med en av världens snyggaste modell, Gisele Bündchen. Jag tycker den är sagolikt vacker! Ge mig djurmönstrat nu!

Ad Campaign: Roberto Cavalli
Season: Fall/Winter 2010.2011
Model: Gisele Bündchen
Photographers: Mert Alas and Marcus Piggott





Bildkälla:

Sept Issue.

Nu börjar september numererna av magasinen landa i affärerna och här är några som jag tycker är riktigt snygga och inspirernade! Önskar att jag hade råd med dom, allihop. Jag älskar dom,  jag vill ha dom alla på väggen.


35£ vs. 85£

När man kollar runt på internet-shoppar finns det som ni alla vet ett otroligt utbud, men många internet butiker har också liknande saker, och om man orkar lägga ner tid på att surfa runt ett tag, kan du spara många hundralappar. Dessa svarta platå skor från Topshop för 85£ är riktigt coola, men man kan hitta nära identiska, på den engelska nätshoppen boohoo.com för 35£. Vilka väljer du?

Topshop 85£


Boohoo 35£

;

Wanna Have

Jag tror det är det vackraste jag sett på väldigt länge. Sa vi att man inte kunde ha för många skor eller? Tyckte väl att jag hörde rykten om det.

RSS 2.0