NY biking.

När jag flyttar till New York skall jag med cykla runt sådär. Helt underbart. En av mina drömmar är att någon gång  åka tillbaka till New York, allra helst vill jag jobba där men att jobba är ganska svårt att göra eftersom det krävs gröna kort och massa tillstånd och jox. Så förmodligen blir det att plugga något intressant i framtiden. Vad som helst typ. Mode, Design, Konst, vad som helst. Jag vill bara testa om det är så coolt, ballt och fantastiskt som jag faktiskt inbillar mig att det är.
Bildkälla: The Sartorialist

Neon Lights.

Jag får egentligen inte alls shoppa mer. Biljetter bokade till underbara Barcelona i september och måste verkligen spara pengar. Men ett sådant här köp kan man faktisk inte motstå. Neon är en sådan där trend som är hypat ett tag och sedan försvinner. Det är då man skall passa på när de billiga klädkedjorna får in de där plaggen som man inte vill lägga för mycket pengar på. Det här neongula linnet finns på Gina Tricot för 149 kronor. Lyser verkligen upp både vardagen och min garderob, tror den står för 90 % av min färg i min garderob just nu. Finns också i neonorange, men känns inte alls lika hett.

Sarah Jessica Parker i en Valentino klänning, Dree Hemingway även hon i en skapelse av Valentino och Kirsten Stewart i en neongul kjol av Jenni Kayne.


Chiffon.

Genomskinligt och tunna tyger har vart väldigt populärt i vår och sommar och än så länge verkar det som trenden håller i sig även i höst! Spetsen har även den vart populär länge, kanske börjar man tröttna lite, men här har du en klänning som du slår båda trenderna i en smäll! Den här söta med vissa partier lite genomskinliga, kostar endast 21 pund och du kan hitta den på den roliga engelska och dessutom billiga webbsidan boohoo.com. Ett par klackar och ett par snygga örhängen är du redo för festen!

19 juli.

Inspirationen från StockholmStreetStyle bloggen gav mig inspiration till ett inköp från rean för dessa klackar på Zara för 99 kronor. Priset är helt fantastiskt, jag rekommenderar ett besök på Zara om ni vill fynda!


The Tattoo.

En tattuering skall det bli, om inte allt för lång tid. Kan verkligen bli ett snyggt komplement till något annat. Vristen är snyggt, men är inte super enkelt att dölja kanske. Men det har var andå så snyggt att jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen. Den fantastiska bilden hittade jag på en av min favorit modebloggar, StockholmStreetStyle.


Höstskor.

Dessa från Nilsson Shoes är väldigt väldigt väldigt lika Acnes boots, Pistols, jag som student älskar dom efter som 1 300 kronor är ett lite billigare alternativ än Acnes egna för 3 000 kronor. Men som människa kan jag tycka att dom kanske är lite väl lika, men dom kommer att sälja tro mig. Dessa vill jag gå runt med i höst, tror det kan vara värt en satsning för mig.


Dagens.

En snabb. Jättesnabb. Jättestressad. Fika i stan med kompisar! Hejja Photo Booth.

F/W-2010

Valentinos senste visning tror jag inte gick många obemärkt förbi! Mycket ljusa puder och nude färgat , svart och såklart några röda obligatoriska plagg. Snyggt!



Asos.

Eftersom dagen började med lite moln, så passade jag på att surfa runt på Asos megarea. Passade på att klicka hem dessa klackar för 130 :–. Lite lagom pris tycker jag. Jag säger det nu och jag kommer säger det igen, man kan inte ha för många skor. Passa på du också att fynda du med på Asos jättestora rea nu! Du hittar den här direkt!


Brännan.

Vilken fantastisk dag det blev! Början av dagen såg inte så imponerande ut, så blev lite smått besviken när jag var ledig från jobbet. Men vid ett tiden klarnade det upp och jag bokstavligen sprang ut för att njuta av sommarsolen. En snygg sommarbild på Kate Moss blr det för att illustrera detta. Jag har lite solhets det erkänner jag, men saken är ju den att de flesta kläder och det allra mesta ser ju snyggare ut när man är brun. Det är därför.

H&M rea.

Idag var jag nere en liten sväng på stan och fyndade den här kjolen i ljusrosa/nude för 50 kronor. Har pillat lite på den innan, när den kostade 349, men tvekade, men när jag såg det här priset blev jag helt övertygad. Nude har ju länge vart väldigt modernt och jag gissar på att det kommer att hålla även i höst. Den har även lite underklädes känsla så det passar perfekt.

bildkälla:



fashiontoast.

För att ge den här bloggen en bra start, lägger jag upp en riktigt, riktigt, riktigt fin inspirations bild från den alltid lika inspirerande bloggerskan fashiontoast.com.
Ge mig en långklänning nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0