Cheap Monday.

Det har vart mycket det senaste, så har varit en liten dipp i uppdateringarna. Efter skolan blev det en liten sväng i staden med Madeleine och Lina, mycket trevligt! Kände för att tröstshoppa lite, och trotsade student fattigdommen med ett ursnyggt line från Cheap Monday. 200 kronor, tyckte jag kändes som ett riktigt kap. Jag tyckte jag var värd det efter en hel veckas slit, både i skolan och känslomässigt slit. Men nu känns allt lite bättre. Tänk vad ett linne kan göra.


Jag fick tag på dom.

Kan ni tänka er att man faktiskt kan ha fet tur ibland?  Vandrade in på H&M en vanlig eftermiddag och där hängde de. Plötsligt händer det säger jag bara. Byxorna sitter här på Elin Kling. Synd att de inte sitter exakt lika snyggt på mig. Men ja. Jag försöker.


Wedges.

Jag tror jag skulel behöva ett par skor till. Ett par med kilklack som jag kan gå hur långt som helst med utan att jag blir trött i fötterna. Snygg och utan att ha ont i fötterna. Känns som en oslagbar kombination. Dessa från Aldo tycker jag passat perfekt på mina fötter till svarta stuprörs jeans. 100 dollar får man betala för dessa. Inte alls farligt. Man kanske skulle slå till ... Här kan du hitta dom om du känner för att slå till även du.

En röd Cape.

Är det någon som vet vart man kan få tag på en röd cape med luva som inte är en maskerad utstyrsel? Jag tycker det är fantastiskt fint och jag hade så gärna velat ha entingen en röd eller en svart. Jag funderar faktiskt på att sy en egen för att få den precis som jag vill ha den.

Källa: lookbook.

Det är ju Lanvin såklart.

Jag gråter inte. Jag är säker på att det kommer bli hellt underbart bra. Jag bara skall ha något från den kollektionen. Och då säker jag SKALL.


Första september.

Image and video hosting by TinyPic

festplagg snart i butiken!

Oj vad jag gillar höst. Höstmode är helt enkelt fantastiskt. I september kommer härliga höst-festplagg in i butikerna på i alls vårt H&M. De röda byxorna hade jag inte tackat nej till om man säger så, hur fräcka som helst!. Inte heller den gråa långklänningen. Har ni förresten gissat något mer på vem H&M´s gäst designer? Det har ju kommit fler ledtrådar nu, hela 4 stycken filmer. Många gissar på bland annat Thomas Maier och Carolina Herrera. Vad tror du ?

RSS 2.0